neler yazmak istiyorum neler..

meğer ne guzel bi duyguymuş boyle..Allahım isteyen herkese nasip etsin

29 mart salı sabah yattık hastaneye.. saat 8:40 işlemlerimiz yapılırken doktor ablamız geldi hemen alalıım dedi. yuruyerek cıktım doğumhaneye..ameliyat onluğumu giydim. herkeste bi telaş bi acele..
ameliyathaneye girdiğimde tarkandan bi şarkı vardı...anestesi uzmanımız hakikaten uzman... Allah razı olsun herkesten..

9:15 te kızımın sesini duydum.o an dunyalar benim oldu..anlatılmaz yaşanır derler ya gercekten oyleymiş...o an dunyalara bedel..Allahıma şukurler olsun...

ben cok panik ve korkak biriyimdir normalde..tansiyon olctururken bile tansiyonum cıkar..son gunlerdi surekli espiri yapmaya başlamıştım eşimin ve ailemin yanında...korkumu kasvetimi anlamasınlar diye...surekli aptal aptal espiriler yapıyodum stresten... ama Allah yardımcımız oluyo arkadaşlar.. sakın korkmayın gercekten... kendinizi kasvete sokmayın..cok okudum hep okudum bol bol dua edin...SUMMES SEBİLA YESSARA HU.bu duayı internette tesaduf okumuştum..bir işin cabuk olması kolay olmasını sağlarmış...
dilinizden eksik etmeyin.
ben nasıl olduğunu anlamadım ameliyatın...evime geldiğimde apartman kapısında cok ağladım..arabadan ne zama gordum evi tutamadım kendimi..insan cok acayip oluyomuş...bilmek icin yaşamak gerek...şukurler olsun sağ salim evladıma kavuştum..Allahım herkese yardım etsin.. butun hamilelerimizi sağ salim kurtarsın kimseyi o yollarda eğlendirmesin..