acil bakıcı arıyorum kızlar...uzun aramalar,araştırmalardan sonra guvenilir birini bulmuş ve onceki baktığı 5 yaşında kız kreşe gidecek diye bir de 3 ay onu beklemiştim,sonra işe başladı cok da iyi bakıyordu kızıma,ancak onceki kız kreşe alışamamış,yemek yememiş ve bu teyzesini istemiş surekli...annesi olacak salak işinden izin alıp 20 gun ilgilenmemiş kızla,servise bindirmiş yollamış...dğrudurust sacını okşamazmış zaten.bizim bakıcı bi gun akşam onlara gitti kıza bakmak icin,hasta olmuş kızcağız,sonraki gun gelmedi,sabah aradım,ben burda kalıcam,kıza bakamamışlar,kreşten alıcaklarmış,sen zaten işe daha başlamıycaksın bulursun birini dedi....şok oldum!!!oysa benim kızım da daha 10 aylık olmasına rağmen ona alışmıştı,10un birlilkte olduk ama,dağa goturduk onu,dışarı yemeğe gotuduk,gezmeye goturduk..oğluna hediye aldım,yani o bebeğime ben ona bebek gibi baktım...ama onceki kıza duşkunluğu,kızın annesinin salaklığı,e onun duygusallığı yuzunden,3 ayım gitti...cok sinirlerim bozuk.hem maddi hem manevi zarardayım.sevecen durust,evime yakın bakıcı arıyorum.namazgahta oturuyorum,ucret goruşulur,yeterki guvenilir ve sevgisini esirgemeyen,anac ve tabiki sigara icmeyen biri olsun...