Allah'ıma cok şukur gelmicek demiştim ama geldi sonunda meleğim
Butun hazırlıklarım 2 ay onceden nerdeyse bitmişti, cunku herkesden kız cocukları erken doğar diye duyduğum icin ne olur ne olmaz dedim ve herşeyimi tamam ettim. bekle bekle kızımın geleceği yoktu artık 40 haftayı doldurdum hala kızım ortalarda yok. Galiba yerini cok sevdi bebeğim. Doktorum artık mudahale etmem gerek dedi ve malesef suni sancı ile doğum yapmam gerektiğini soyledi. benimde zaten beklemek gibi bir niyetim yoktu cunku cok sıkılmıştım insanların sen hala doğum yapmadınmı laflarından. 22 mart salı gunu sabah 7 de hastaneye yatmak icin yola cıktık. hastanede yatış işlemlerinden sonra odama cıktım. yarım saat sonra gelip beni aldılar ve doğumhaneye gittik. orda bana serum bağlandı nst ye bağladılar ve sancı vermeye başladılar. once hafif hafif olan ağrılarım 2-3 saat sonra tamamen kactı. oğleden sonra doktorum geldi odama ve şaşkınlıktan ağzı acık kaldı resmen. cunku o saatte benim sancıdan yerimde duramamam gerekirken ben uyumuşum. doktorum cok şaşırdı olacak iş değil dedi. Ve son care suyumu patlattılar ama hicbi işe yaramadı. zaten bebeğimde tam alcalmamış. Doktorum artık son care sezeryan dedi. bizde once istemesekte mecbur bizimde kararımız sezeryan oldu. ama bebeğimin doğduğu anı gormek cok istiyodum ve epidural sezeryan oldum. ameliyathaneye gittiğimde korkudan titremeye başladım. herkes şok oldu sakin ol falan dediler. neyse anestezi yapıldı ve birden bacaklarım sıcacık oldu ve uyuştum. ameliyat başladı ama ben korkudan olecek gibiydim. 2-3 tane sakinleştirici yapıldı bana. sonra o an bebeğimin sesini duyduğum an herşey gitti aklımdan sadece bebeğim aklımdaydı. sesi hala kulaklarımda cınlıyo. aldılar bebeği hemen sardılar ve bana gosterdiler. tutamadım kendimi ve ağladım. sonra bebeğimi babasına goturduler. benim dikişlerim yapıldı ve cıktım. ilk eşimi gordum. ve bebeğimi sordum. hemen odama cıktım yatağıma yatar yatmaz bebeğimi verdiler bana. o an herşeye değerdi. Anne olmak gercekten cok başka bişey. Allah'ım bu duyguyu herkese tattırsın inşallah. iyiki geldin benim bitanecik bebeğim. hayatıma guneş gibi geldin bebeğim.