merhaba sevgili anneler.. ben eylul 20den bu yana ucretsız izindeyim. gecen gun gozlerim agrıdıgı ıcın ozel bir goz hastanesıne gıttım ve muayene olamadım, cunku kayıtlı gorunmuyordum. ogretmenım, esim de baska bır kurumda memur, fakat onun ustunede gorunmedım sistemde. sasırıp kaldık. bıraz arastırdık ve şok, aylardır saglık primim odenmedıgım icin sosyal guvencem olmadan yasamısım, ve calısmadıgım ıcın aile yardımı alma hakkımız varmıs. tabı artık yok cunku gerıye donuk odeme cogunlukla yapılmıyormus. esım kendı mal mudurluguyle konustugunda onlar ilce milli eğitimde bir hata oldugunu soylemısler.
sonuc ıtıbariyle, bu saglık olayında bız olayın ustune gıtmedık, cunku 10 gun sonra bıtıyor iznim. sorun nerde bılmıyorum, ama bildirim yapılması gerekıyormus kurumlardan birine eşinin ustune gorunmek icin. bu arada gecerlı bir mazeretle ucretsız izne ayrılan memurunun saglık guvencesını dondurmak cok acımasızlık, devletı kınıyorum... iyiki kaza maza gecirmemısım bu surecte..
aile yardımı icinse mutlaka basvurun. bizim icin cok gec ama sizinle paylaşmak istedim. bebegınızle keyıflı vakıt gecırmenız dileğiyle...