yakın akrabamızın bebeğinin kalbi durmuş duyunca cok kotu oldum annem telaşlı telaşlı beni arıyo
cocuğa dikkat et diye.cok korktum daha dokuz aylık felan bebeğimiz.
annesi dişi kaşınıyor diye havuc vermiş rahatlatsın diye havuc parcası boğazına kacmış kalbi bir saat durmuş ambulansla goturmuşler
cok şukur ki havuc tanesini cıkarmışlar iyiymiş durumu annesiyle konuştum ellerimden gidiyordu diyo
kadın şokda bebeklermiz RABBİMe emanet olsun inş.
yatırarak birşeyler yedirmeyin aman dikkat bu seferde besinler ciğerine gidiyormuş ALLAH korusun sizlerle paylaşmak istedim sağolun.
tuylerimi diken diken eden bir olaydı bebeğimiz iyi demiştim ne yazıkki kotu
aman vermeyin hicbirşey eline olacağı var oluyo işte bir de hep nazar işte bol dua okuyun bebişlerinize kotu gozle kimsenin bebeğine bakmayıp maşallah desek ne olur sanki.
tam bir ay hastanede yattı kalbi durunca beyine oksijen gitmemiş ve şimdi spastik olma durumu var oyle cok korkmuşki yavrum uyanıkken kendini sıkıyo kasıyo iyice ellerini sıkıyo cok cekti kuzum ya vucudunu hareket ettiremiyo fizik tedavi olacak şimdi on aylık bebeğimiz.
yatağına yatırınca korkuyo ağlıyo beş dk yatsın diye kucağımızda tutuyoruz
her cocuğun gelişimi faklıdır yok erken yurudu erken diş cıkardı yok cok guzel maşallah deyin ya dilinizi ısırın nevar sanki farkli her cocuk işte bak bir bebeğin hayatına mal oldu işte iyi mi oldu.
ALLAHa emanet bebeklerimiz inş.