Merhabalar,
Bilgisayarıma Recep Beyin dual boot işlemiyle Windows 8.1 ve Mavericks kurmak icin işlemlere başladım. Oncelikle mavericksi kurdum fakat daha sonra windows olan ceşitli usbleri taktığımda bios hicbir şekilde usb'yi gormuyor.
Bu işleme başlamadan once usb'leri kontrol ederken de windows usblerini biosta goremedim. Bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olurum.
İşletim SistemiOrijinal Windows® 7 Home Basic (32 b) [TBODY] [/TBODY]
İşlemciIntel® Core™ i5 İşlemci 460M (2,53 GHz, 3 MB) [TBODY] [/TBODY]
İşlemciIntel HM55 [TBODY] [/TBODY]
Sistem Belleği3 GB (DDR3 / 1 GB x 1 + 2 GB x 1 )Bellek Yuvası2 x SODIMM [TBODY] [/TBODY]
LCD15,6" LED HD (1 366 x 768) 16:9 Parlak [TBODY] [/TBODY]
Goruntu İşlemciATI Mobility Radeon™ HD545v (Harici Grafik)Goruntu Belleği1 GB gDDR3 (Harici Grafik) [TBODY] [/TBODY]
SesHD (Yuksek Tanımlı) SesSes EfektiSRS 3D Ses Efekti
Mikrofon Gurultu BastırmaCoklu Ortam OynatıcısıYokHoparlor3 watts Stereo Hoparlorler (1,5 watts x 2)TVYokDahili KameraWeb Kamerası [TBODY] [/TBODY]
Sabit Disk500 GB (5 400 rpm S-ATA)Optik Disk SurucuSuper Multi Dual Layer (S-ATA)Intel Turbo MemoryYok [TBODY] [/TBODY]
ModemYokKablolu Ethernet LAN10/100 LANKablosuz LAN802,11bg/n*Kablosuz WANYokBluetoothBluetooth 3.0 Yuksek Hız Teknolojisi [TBODY] [/TBODY]
VGAVarS-Video (TV Cıkışı)YokHDMIVarKulaklık CıkışıKulaklık cıkışıMikrofon GirişiVarDahili MikrofonVarUSB3 x USB 2.0Coklu Kart Yuvası3'u Bir Arada (SD, SDHC, MMC)Dock Bağlantı NoktasıYokSIOYokIEEE 1394YokTV AnteniYokDC-Girişi (Guc Bağlantı Noktası)Var [TBODY] [/TBODY]
TPMYokParmak İzi OkuyucuYokLockKensington Kilit YuvasıVirusMcAfee Virus ScanKurtarma CozumuSamsung Recovery Solution [TBODY] [/TBODY]
AC Adaptor90 watts*
60 watts*Standart Pil6 Hucreli [TBODY] [/TBODY]
Klavye101 Tuş
100 TuşEZ BLU TuşlarFn + F8 (Easy SpeedUp Manager)
Fn + F7 (Samsung Destek Merkezi)Dokunmatik Yuzey, Dokunmatik EkranDokunmatik Tablet (Kaydırma Alanı, Duz Tip) [TBODY] [/TBODY]
Boyut (GxDxY)379,6 x 255,5 x 32,4 ~ 38,25 mm (14,9" x 10" x 1,27" ~ 1,5")Ağırlık2,4 kg (5,29 lb) [TBODY] [/TBODY]
Yuklu YazılımSamsung Update Plus
Easy Display Manager
Easy Battery Manager
Easy Network Manager
Easy SpeedUp Manager
Adobe Acrobat Reader
Samsung Destek Merkezi [TBODY] [/TBODY]
Samsung NP-R540-JS0ETR Windows Usb Bios Gormuyor
Windows 80 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu