oyle mutsusuzum ki. tarifi imkansız . cok guzel ve sağlıklı bir oğlum var allaha şukur işimde cok iyi eşimde sorunsuz . ama ben artık hic mutlu olamıyorum koşturmaca karmaşa uykusuz kalmak vsvs

oğlum 10 aylık kayınvalidem bakıyor ben sabah işe gitmiyorum mesaim 12.30 17.00 yanı yarım gun calışıyorum. sabah oğlum erken uyanıyor tabi bende ve başlıyorum koşturmacaya bulaşık mak boşalt oğlumun kahvaltısını hazırla ortalığı topla iş icinn gereken evrakları hazırla kendin hazırla emek emek oğluma corba meyve vs gibi gunluk seylerini hazırla ki buna cok ozenıyorum saatlerce ez haşla suz kaynat basit seyler değil. bilen bilir ama kayınvalidem yedirmiyor şişman oldu. yerinden kalkmıyor yeter yemek istemedi ağzından geri geldi vsvs gibi basit bahaneler buluyor ve inanın her seye uygun bir bahanesi var o kadar uzuluyorumki oğlum 11 kilo ve 77 cm.

oğlum dun kahvaltı yaptı meyve yedi uyumadı kayınvalidem geldi ben cıktım corba yapmıştım muhallabi birde meyve gelince bende yoğurdunu yediricem onun icinde hazırlıklar yaptım ama geldimki ne meyve yem,iş ne muhallabi ve oğlum ac mızmız sızlanıp duruyor.

hicbir sey demedim kaşık maması hazırladım sildi supurdu ama.
corbasına pirinc koyuyorum yedirmiyor yutamazmış boğuluyormus tel sehriye koyuyorum yedirmiyor ya da ezip veriyor eline buskivi ver ekmek ver kendi kemirsin yesin diyorum ciğnemeyı kendini beslemeyı oğrensin diyorum yok ben korkuyorum ...

artık ağlamaktan bıktım eşimle surekli kavga ediyoruz oda caresiz. ne yapmalıyım kafa yedim yorgunum ve biitkinim

ne yapabilirm