Bebekli ve calışmaya ara vermiş biri olarak artık giyemeyeceğimi duşunduğum ayakkabı ve cizmelerimi satmaya karar verdim. Hepsi cok az hatta bazıları sadece 1-2 kez giyilmiş olup temizdir. Bunca zaman saklamamın sebebi zamanında cok yuksekfiyatlara almış olup kimseye vermeye kıyamadığım icindi.. Şuan parayada ihtiyacım olduğundan değerlendirmek istedim. Kaliteli ve uygun fiyatlı ayakkabılar istiyorsanız doğru sayfadasınız
Taleplerinizi ve sorularınızı ayakkabılara vermiş Olduğum numaralara gore iletirseniz sanırım herhangi bir karışıklık yaşanmadan anlaşmış oluruz

#1 Orijinal deri diz altı buzgulu siyah 39 numara ici miflonlu az topuklu cizme. Kadıkoy Faysal'dan alındı 100₺

#2 Suni deri 39 numara diz ustu yada kıvrılabilir ozelliğiyle diz altı kullanıma uygun, vizon rengi, zımba baskılı ici miflonlu Bambi'den alındı 80₺

#3 Rugan 39 numara kemerli ici miflonlu ince topuklu Cizme ozel gunlerdede kullanılabilir.. Kemal Tanca'dan alındı...120₺

#4 Ustu polyester altı naylon (yada ismini bilmediğim bir malzeme) diz boyu kurklu yağmur cizmesi siyah ve gri renkte, kemerli 25₺

#5 Orijinal deri 39 numara siyah az topuklu kısa bot Kemal Tanca'dan alındı 90₺

siyah rugan az topuklu 39 numara 15₺

kahverengi rugan az topuklu ic kısmında giyinmekten değil durmaktan biraz yıpranmış bir alan olup dışında herhangi bir sorun yoktur 15₺

Acık vizyon rengi 40numara dolgu topuk sandalet 15₺

Vizon rengi ince topuk bilekten bağlı delikli 39 numara sadece bağcık kısmında surtunmeden dolayı biraz aşınma vardır fakat cok cok az giyildi 15₺

Gumuş rengi 39 numara platformlu abiye ayakkabı 20₺

koyu gri saten ince topuklu 39 numara abiye ayakkabı (birinin tokası duşmuştur almak isteyen olursa yaptırıp gondereceğim )Polaris'ten 15₺

Bunların dışında eklemeyi duşunduğum iki abiye ayakkabım daha var platformlu siyah ve beyaz renklerde sadece 1 kez giyildi ancak kutuda beklemekten dolayı ufak yıpranmalar oluşmuş.o nedenle buraya koymadım. Ama yinede gormek isteyen olursa ozelden foto gonderebilirim ve cok uygun bi fiyata bırakırım.

İstanbul Anadolu yakasındayım. Yakınımdakilere elden ulaştırabilirim.Aksi halde kargo alıcıya aittir.Takas duşunmuyorum. Fiyatlandırma prensibim alış fiyatımdan en az %50 ve aşağısı şeklindedir. O yuzden fiyatların uygun olduğuna emin olabilirsiniz. Fakat yinede belki kucuk bir miktar pazarlık payı olabilirhadi bakalım hayırlı alışverişler