bebeğimin aşıları ve takibi sebebiyle her ay sağlık ocağındayız..

hamileykende uğruyordum..yalnız 3-4 seferdir hemşiremizin kaba tavırları, nerden cıktınız gibi karşılaması , hadi soruları cabuk cabuk cevaplayın der gibi soru soruşları, oflayıp puflamalarından her gidişimde canım cok sıkılıyor.

bebeğimin aşıları vurulurken, hemşirenin dalgın ve işini sevmez tutumu sebebiyle hep tedirginim..son gidişimde cok fena davrandı, yine aynı şekilde, kopek gibisiniz der gibi yaklaştı, kibarca lutfen moralini biraz duzeltmesini ve rahatsızlığımı bildirdim, bu durumun kişisel olmadığını mazeretini bildirdi, sonrasında sanırım şikayetim pek canını sıkmış olacak ki daha ukalaca yaklaşmaya devam etti, bende sorularına kısa ve net cevaplar vererek sağlık ocağından ayrıldım..ama bu tutumu, karşısındakini insan yerine koymayışları canımı sıkmıştı..

onun bu anneyi rahatlatmayan, dalgın, işini sevmeyen tavırları ya benim bebeğimin geri donuşu olmayacak bir şeye sebebiyet verseydi..ya ya..yaaaa..biz anneler hemişire boyle davranırken rahatca ve istekli bir şekilde nasıl hizmet alıcaz..ya işini severek yapsınlar yada işlerini sevmediklerini bu kadar belli etmesinler..

184 şikayet hattını aradığımda bu tarz bir şikayete yanıt vermeyeceklerini soylediler.. e peki ozaman bu sağlık calışanları herkese rahat rahat kotu davranır tabi..aile hekimimi değiştireceğim..

sizinde boyle şeyler başınıza geliyor mu???