Pazartesi (18.04.2011 ) sabah kontrolumuz vardı, gunumuz dolmuştu ama benim minik kurbağamın gelme gibi bir niyeti yoktu.Kontrole gittik NST ye bağladılar, ultrason cekildik gereken her şey yapıldı her şey normal sancım,ağrım yok.Bu arada sabah 11 de hastaneye gittik akşam 5-e kadar tahlil NSt fln hep de her yere yuruyorum...Akşam 5 de doktorumuz sen bu gun doğurmayacaksın belli dedi, git carşamba gel.Tamam dedim ve hastaneyi terk ettik. Eve geldik akşam 7 ve ben cok yorgundum, yemeden icmeden direk yatağa yattım, ama uyumadan once eşime sarılıp bolca ağladım bebeğimiz neden gelmek istemiyor diye...1 saatlik uyku uyumuşum ama sanki bi gece uyumuşum gibi saat 8-de eşim uyandırdı ''aşkım kalk bişeyler ye bebeğimizde acıkmıştır'' .Kalktım ve olan oldu

Gece 1 ve benim hala ağrım sancım olmamasına rağmen hafif hafif su kacırıyorum altıma.Her şeyimi hazırladım giyindim suslendim ablama yardım ettim evleri topladık ve evden cıktık.''Hadi arkadaşlar gidelim doğuralım gelelim '' dedim. Hastaneye geldik baktılar 3-4 cm acılma var su patlamış yatırdılar...NST, SERUM, LAVMAN derken gece saat 2:30 ve benim her 3 dk-da bir olan sancılarım başladı, acılmada devam ediyor ama bebek yok, cok yukarıda. Butun gece sancı cektim her şey iyi gidiyor yalnız bebek gelmek istemiyor (cirkin kızım benim gelmek istemiyor dunyaya).Sabah 8 de doktorum geldi muayene etti ve '' bu doğum normal olacak ama cok zor olacak, bebek inmiş yalnız YAN inmiş normal pozisyonda değil'' dedi. Bunu duyan ben bas bas bağırmaya başladım beni sezeryana alın diye, ama Allah butun ebe hemşirelerden razı olsun beni hep sakinleştirdiler ve sen bunu yaparsın diye destek oldular.Sabah saat 10 beni doğumhaneye masaya aldılar. 1 dr,2 ebe hemşire 2 hasta bakıcı beni doğurtmaya başladılar. Ağrılarım dayanılmaz,gucum kalmamış bebek de doğmuyo. Ikınmaktan icim dışıma cıkıcak gibime geliyordu. Ve zorlu yolculuk ağrı sancı hepsi saat 10:35-te sona erdi..Bebeğim doğdu ve doğum anını gordum, ellerim ayaklarım titrediyi icin bebeğimi sadece goğsume koydular sonra hemen giydirmeye goturduler. Yalnız kızlar anne olmak garip bi şeymiş o kadar ağrım sancım prensesimi gorduğum an bitti.
Ve boylece Salı 19.04.2011 sabah saat 10:35 Husna bebek 3250 gr 50 cm olarak Rabbimin izniyle dunyaya geldi..
Butun bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyoruz daha kavuşamayanlarada sabır diliyoruz ve sağlıkla kavuşmalarını diliyoruz..Allaha emanet olun...Kızımın MAŞALLAH-nı unutmayın teyzeleri Eki Goruntule 183478 Eki Goruntule 183479