Merhabalar
Karadeniz Teknik Universitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bunyesinde "İnternet uzerinden astım eğitimi" adlı bir proje yurutuyoruz. Proje kapsamında 8-18 yaşları arasındaki astım hastası cocuklar ve ailelerine astım hastalığı, nedenleri, semptomları ve tedavisi hakkında bir eğitim programı gercekleştireceğiz. Eğitim Marmara Universitesi Tıp Fakultesi Cocuk Goğus Hastalıkları Bilim Dalı oğretim uyesi Doc. Dr. Bulent Karadağ tarafından verilecek. Eğitimin en onemli yanı tamamen internet uzerinden online olarak surdurulecek olması. Eğitim seansları tamamıyla online olacak, online toplantılar şeklinde duzenlenecek. Karşılıklı iletişimi yazılı, sesli ve goruntulu olarak sağlayabileceksiniz. Toplantılar sayesinde aklınıza takılanları sorabilir, endişelerinizi sizin gibi astımlı cocuk sahibi diğer katılımcılarla paylaşabilir, uzman doktorlardan konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
Eğitim seanslarına internet bağlantısına sahip her yerden katılabilirsiniz. Bilgisayarınızın, internetinizin, mikrofon ve kameranızın olması yeterli. Proje 1 Goğus Hastalıkları, 2 Cocuk Goğus Hastalıkları ve 2 Eğitim Teknolojileri uzmanı tarafından yurutulmektedir.
Programa katılmak icin daha onceden astımla ilgili her hangi bir eğitim programına katılmamış olmanız gerekiyor. Projeye katılım tamamıyla ucretsizdir.
Proje hakkında daha detaylı bilgi almak veya projeye katılmak icin lutfen [email protected] adlı mail adresine mail atınız.
Cocuk Hastalıkları İnternet uzerinden astım eğitimi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları İnternet uzerinden astım eğitimi