MKızım şu an 21 aylık 14 aylıkken kreşe vermek durumunda kaldım.Ben oğretmenim ve tayinimiz cıktı tanımadığım kişilere emanet etmektense kreşi tercih ettim doğrusu. Bulunduğumuz yerde 2 yaş altı alan tek bir kreş vardı ve başka secenek olmadığından oraya verdim.Ancak bu kreş tam duzenini oturtmuş bir yer değil.Oğretmeni ve yardımcı anne cok iyi kızım da cok seviyor. Ama kreşte cok eksiklikler var bir kere calışan kişi sayısı başta 8-9 kişiyken şimdi 4 e indi başta cocuk gelişimci almışlardı 2 ay anca durdu sanırım oğrenci sayısı az olduğundan fazla personel calıştıracak para bulamıyorlar.Bir de yarıyıl tatilinde başlayıp 2 ay suren bir tadilat donemi oldu bu arada. Acıkcası olumsuzluklar cok.Ama kızım alıştı oraya ve seviyor onumuzdeki sene yine oraya mı gondereyim diye duşunuyorum.Kreş değiştirmek doğru olur mu?Burada cok ovulen bir kreş daha var oraya gidip gordum cok kalabalık bir yer her yaş grubu ayrı cok fazla aktiviteleri var sergiler gosteriler dans,ingilizce, karate dersleri gibi... Fiyat olarak da hemen hemen aynı. Ne yapmam gerektiğine karar veremedim bizim kreşin artıları kızımın alışmış olması ve yardımcı annenin cok iyi olması.Gerci ben hazirandan itibaren 3 ay kızımı kreşe gondermeyeceğim unutabilir orayı yeni kreşe alışması da zor olmaz sanırım. Cok uzattım hikaye oldu kusura bakmayın ama tavsiyenize ihtiyacım var şimdiden teşekkurler...