7,5 aylık bir bebeğim var. İlk gunden beri hep emzirdim. 5,5 aylıkken işe başladım. Yine gunduz işyerinde sağarak gece de bol bol emzirerek verdim sutumu. İlk başlarda gec geldi sutum ama boldu. Yani ayatklara filan akmıyordu ama bebeğimi iyi doyuruyordu, bebeğim oldukca hızlı buyuyordu. İlk aylarda arada cok nadir mama takviyesi yaptım. Orneğin hafta bir kez filan, o da cok yorgun filan olduğumda, istisnai olarak. 4 aylıkken ek besinlere tadımlık başladık. Doyurmadım ek besinlerle her oğunde ek besin de versem ardından emzirdim. Yine yetiyordu sutum.
İşe başladıktan sonra da boldu sutum. Evelsi haftaya kadar iki sağmada toplam 250 ml kadar sağıyordum, hatta bazen daha fazla. Ne olduysa iki hafta once oldu. Sutum azalmaya başladı. Arada toparlar gibi oldum ama bugun yine sabah sağdım 110 ml cıktı, oğleden sonra yine en azından 70 filan cıkar diyordum. Bir sağdım 20 ml. Yıkıldım. Moralim iyi, iyi yemek yedim bugun, uykusuz değilim... Neden?
Bebeğim daha cok kucuk sutten kesilmek icin. Ne olur bilenler yardım etsin. Ne yapmalıyım?
Bebek Beslenmesi Cok kotuyum, ne olur bir akıl verin...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Cok kotuyum, ne olur bir akıl verin...