11.04.11...
Artık benim ve bizim icin sadece simetrik rakamlar değil, hayatımızın en onemli tarihi...
Evliliğimizin 5.yılında 3 olduk... En uygun zamanı beklediğimizi duşunuyorduk fakat onu kucağımıza aldığımızda keşke diye gecirmedik değil icimizden.
07 Ağustos 2010 da hamile olduğumu oğrendim. ilk zamanlar zor gecsede sonraları cok fazla sıkıntı cekmedim Allaha şukur. 5.ayda suyunun fazla olduğunu oğrendik. Duşuk yada erken doğum tehlikesinden bahsetti doktor. Ve mecburen erken doppler yaptırdık. Sonuclar temiz cıkınca rahatladık bizde. Tabi doktorun tavsiyelerini harfiyen yerine getirdik.
Artık son gunlere geldiğimizde gozume uyku girmez oldu, heyecan stres panik ve anlatamayacağım bir cok hissi birarada yaşadım. Nihayet son kontrolumuzde 11 Nisan tarihini verdi doktor.
Nihayet 11 Nisan geldi cattı. Sabah erken kalktık. Doktorun talimatıyla gece 12 den sonra hicbirşey yememiştim. Memleketten annem gelmişti. Eşimle birlikte kahvaltı yaparken ben namazımı kıldım.
Butun hazırlıklarımız tamamdı. Ve saat 7:30 da cıktık yola. Evden cıkmadan son kez bebeğimin beşiğine baktım, iki gun sonra burada olacağını hayal ettim. Hastaneye vardığızda son kez NST ye alındım. Odama hazırlandı bu arada ve odama alındım. Yarım saat bekedikten sonra iki hemşire geldi, onlukleri giyip sedyeyle ameliyathaneye aldılar...
Son kez eşime anneme baktım ve ağlayarak asansore bindik.. Eşimin son kez alnımdan opmesi hic gozumun onunden gitmiyor. Ve sonunda ameliyathanedeydik. 1 erkek 4 bayan dr vardı. Hemşire narkozu verdi, sadece iki kez tavana baktığımı hatırlıyorum...
Kendi isteğimle sezeryana karar verdim. Baştan beri normal doğuma cesaret edemedim. Sağolsun doktorum ameliyat masasında, narkozdan once bile kararlı olup olmadığımı sordu. Ama ben kararlıydım.
Hic pişman olmadım sezeryan olduğuma. Genel anestezi aldım.
Gozumu actığımda ilk oğlumu sormuşum. Dunyalar tatlısı bebişimi gorunce tum acılarımı unuttum bian...
Allaha cok şukur gayet sağlıklı bir bebek. 3500 gr 48 cm doğdu Doruk'umuz.
Annelik bambaşka birşey gercekten. Onun kucağıma aldığımda butun stresim geciyor. mutluluk doluyorum...
Ve artık cok iyi biliyorum ki, eşimden başka bir erkeğe daha aşığım...
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Bizimkisi bir aşk hikayesi...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bizimkisi bir aşk hikayesi...