benim bebişler 32 haftalık doğdular bebeğimin biri doğduğundan beri nefes alırken sanki bronşit olmuş gibi hırıltılı ses cıkıyordu hele ilk zamanlar resmen duduk gibi bazen otuyordu ozellikle mama yedirirken bu durum daha fazlaydı hatta bir gun mama yedirirken gene oyle oter gibi ses cıkarmaya başladı nefesi gitti diye acile goturduk o gece kuvezde kaldı ama doktor cocuğun bişesi yok deyip cıkardı daha sonra universite hastanesine goturduk meğer bebeğimin gırtlağındaki kıkırdak sertleşmemiş yumuşak kalmış o yuzden nefes alırken oyle oluyormuş doktor
--sorun yok premature bebeklerde karşılaşılan bir durumdur buyudukce azalıyorsa gececek demektir endişelenmeyin dedi
cok şukur buyudukce azalıyor ama halen daha tamamen gecmiş değil doktor un yeğenindede aynı rahatsızlık varmış o cocugun ki sekiz ayına kadar devam etti dedi ama benim oğlum sekiz aylık oldu halen devam ediyor benim oğlumun durumunda olan bebekleriniz varmı nezamana kadar devam ediyor bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim
Premature Bebekler premature bebekte sesli nefes alma
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler premature bebekte sesli nefes alma