Merhabalar. 2 gundur uğraşmakta olduğum sorunumu ne yazık ki ne yaptıysam cozemedim. Bir de durumu sizlere danışmak istedim. Umarım cozum bulabiliriz.
Dijital Key satın alarak orijinal Windows 8.1 SL işletim sistemimi 8.1 Pro'ya yukselttim. Yukseltme işleminde sorun yok Pro oldu.
Sorun şu ki, Windows'um aktifleştirilmemiş gorunuyor şu anda. Ne yaptıysam aktifleşmiyor. Bug'da kalmış gibi şu anda. Key'i aldığım yerle goruştuğumde temiz kurulum yapmamın sorunu cozeceğini belirttiler. Yani Key'ler korsan hile hurda vs değil.
Bilgisayarımın C diskinde tekrar kurmamın cok zor olacağı programlarım ve eklentileri mevcut. Zaten bu yuzden formatlayarak 8.1 Pro kurmak yerine elde olan sistemi yukseltmiştim.
Şu anda Windows'um aktif gorunmediği icin kişiselleştirme kısımları kapalı ve ara ara Windows'u aktifleştirin diye tum ekranı kaplayan bir pencere acılıyor. Zararı olmasa da fazlasıyla rahatsız edici bir pencere.
Bu sorunumu temiz kurulum yapmadan cozebilmemin yolu var mı?
Temiz kurulum tek care ise, mevcut C diskimi şu andaki haline geri yukleyebileceğim kolay bir yontem var mıdır? Dosya yedekleme vs gibi?
Şimdiden teşekkur ediyorum yardımlarınız icin.
Windows 8.1 Sl'den Windows 8.1 Pro'ya yukseltirken Windows aktifleşmemiş gorunuyor
Windows 80 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Windows 8.1 Sl'den Windows 8.1 Pro'ya yukseltirken Windows aktifleşmemiş gorunuyor