Bugun 3 aylık bebeğimin rutin kontrolu vardı.sağlık ocağına gittik.bebişim bu ay kilo almamış.(200 gr)doğum kilosu 3500 di şimdi 5800o .cok cnm sıkıldı her ay 1 kılo alıyordu .sonra başını muayene etti bıngıldak 1x1 e duşmuş ebe doktora yonlendirdi.doktorda baş cevresi buyumuş şu an sorun yok .kontrol edeceğiz dedi.sonra ben kakası balgamlı diyince kaka ve idrar tahlili istedi.kakada 3-4 lokodit cikti.doktor antibiyotık verdi (alfasid) birde reflor verdi.bu kadarla kalsa ii bacaklarını muayene ettiğinde kalcada cıkıklıktan şuphelendi film istedi(daha bebeğim minicik iice canım sıkıldı)sonra filme baktı tam anlayamadım ortapediye gidin dedi.ordaki doktor da kalca gelişiminde gerilik var kalın bez kullancaksınız dedi yani 2 bez ustuste .gelecek ay yine bakcaz dedi.aile de sakatlık falan varmı diyince ben başladım ağlamaya .yani bugun bnm icin berbat bir gundu
tek başıma cocuk buyutuyorum.annem yok.kaynana da yok sayılır .konu komşuda tam bir bir felaket tellalcisi(ii niyetli değiller).daha da moralimi bozarlar diye solemedim .yani cok yalnızım.hic bişi bilmiyorum bebek bakımı ile ilgili.lutfren yorumlarınızı bekliyorum.
Moralim cok bozuk .tecrubeli anneler lutfen yardım...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Moralim cok bozuk .tecrubeli anneler lutfen yardım...