canım oğlum genel kurmay başkanım geldi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- canım oğlum genel kurmay başkanım geldi
-
01-10-2022, 09:25:45oyle korkak bir kadınım ki hamile kaldıgım ilk gunden beri nasıl doğuracağımın stresindeydim doğumummdada oyle oldu 9.aya girdiğimde doktoruma normal doğumdan vazgectiğimi soyledim 25 nisanda beni sezeryana alacaktı ama ayın 25 inden once doğururum korkusuyla erken doğum oldu şans işte 23 nisanda hic ağrım sızım yokken sumuksu akıntılarım başladı .doktoru aradım hastaneye gelmemi soyledi ebeler beni soydular catı kontrolu yapmak gerekiyormuş sezeryan olcam diye diretsemde o konrol yapıldı .İĞRENC BİR DUYGUYDU .ebenin elini cıkarmasıyla kanamam başladı 4 cm acıklık %70 silinme varmış ama sancım yoktu doktorum normal yap diye ısrar ediyor kaynanam bir yandan bayılacaktım korkudan .eger normal doğuma karar verseydim ebelerin yapacağı alttan kontroller bana kafayı yedirdi herhalde cok canım acıdı.neyse beni hazırladılar spinalle sezeryan oluyordum ameliyathane o kadar huzurluydu ki dışardaki telaş yoktu orda anestezi uzmanı iğneyi yaptı belimden hic acımadı ve yaklaşık 2 dakikada ayklarımı hissetmememye başladım ve ameliyat ekibi hazırlandı mac muhabbeti yapmaya başladılar istanbuldan taksimden konuşa konuşa benimle muhabbet ede ede başladılar ameliyata yaklaşık 10 dakika sonra bebişimin aglamasını duydum sonra doktorum avucuma başını değddirdi sacları vardı bembeyazdı aglıyordu bende onunla beraber muhteşem bir duygu allah bu guzel duyguyu yaşamk isteyen herkese nasip etsin ameliyatım ve sonrası cok rahattı anestezinin etkilerinin hic birini yaşamadm ve 3 saat sonra ayaktaydım .