2.5 yaşında bir oğlum var...cocuklarla iletişime hep kavgayla başlıyor...daha parkta cocuğu gorur gormez git burdan park benim salıncak benim diyor..yada zıp zıp ta başka bir cocuk varsa onu hırpalıyor..kendinde kucuk cocuklara tahammulu yok gorduğu anda ya vuruyor yada bağırıp ağlatıyor...yapma diyorum olmuyor..kızıyorum olmuyor..sesimi yukseltiyorum olmuyor..sakin sakin konuşuyorum olmuyor..hic bir şey fayda etmiyor..parkta hicbirşey bulamazsa cocuklara kum atıyor...surekli cocuklara bağırıyor...bana seni sevmiyorum diyor...komşuya bıraksam sen git seni sevmiyorum diyip kapıyı yuzume kapatıyor..anlamış değilim nerde yanlış yapıyorum..nasıl davranacağımı şaşırdım...cok sevgisiz bir cocuk..aslında ne kadar sevgiyle buyudu...annanesini goruyor vuruyor kızıyor babannesine yine oyle...babanneside homurdanıp duruyor mutsuz bir cocuk,huzursuz bir cocuk diye...ben nerde yanlış yapıyorum kızlar..duzelirmi bu durumu..benim pilim bitmeye başladı....kreşe versem duzelir mi yoksa dahada kotu olur mu..