oğlum hemen hemen 1 yıldan beri tam gun haftada 5 gun kreşe gidiyo. başlarda ağlayarakservise binip,oturnca camdan bakıyodu.oğretmenide servise binince unutuyo dedi. bi şekilde aştık ama hic bi zaman tam manasıyla alışamadı. evdede gitmek istemiyorum diyo,sevisin onune gelince kacıyo. henuz cozmuş değilim. oğlum cok hareketli ve merkeziyetci bi cocuk hep ben der. evdede bu boyledir,arkadaşlarının arasında da. 3 yaşına kadar evdeydim oğluma kendim baktım ve bana cok bağlıydı hala oyle. oğlumun naz yaptığını duşunuyorum ama biyandan da icimde şupheler var. acaba kreşte istemediği bi şeyler mi oluyo diye. dun oğlumla konuşurken kreşin sahibinin oğlu var ve 6 yaşında bisikleti var. oğlum bana mudur benimle bi şey konuştu dedi. ve baban sana bisiklet alsın demiş. herhalde oğlum binmek istedi,ısrar etti. cok kafam karıştı boyle bi konuşma yapmalarına. bi yandan da oğlum cok hareketli biz de ilcede oturuyoruz. hemen hemen herkes birbirini tanır. album yapılmıştı fotorafcı eşime oğlumun cok hareketli olduğunu soylemiş.ben de 2 ay sonra foto cektirmeye gittim oğlumu hemen tanıdılar. neticede ilce ama 5-6 tane kreş var. yani insanlarda bi etki bırakıyo. belki şımarıklık yapıyo belki cok hareketli olduğu icin. cok uzattım ama kısacası konduramıyorum ama kreşte benim bilmediğim oğlumu uzen bi şeyler oluyomudur. fikirlerinize cok ihtiyacım var.