Premature Bebekler ankarada yaşayan anneler bebeklerinizi hangi doktora goturuyorsunuz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler ankarada yaşayan anneler bebeklerinizi hangi doktora goturuyorsunuz?
-
01-10-2022, 09:13:27benim bebeğim 7. ayında duzeltilmiş 5.ayındayız.ankarada onerebileceğiniz guvenilir bir doktor varmı acaba.şuanda gaziye gidiyoruz ama ozel bir doktoramı gotursem diyorum.gazinin yenidoğan bolumunde yapılıyor rutin kontrolleri.(oğlum yaklaşık 3 haftadır yeşil sulu kopuklu kaka yapıyor cok ıkınıyor birde dun az miktarda kan parcasıda vardı kakasında.kusuyor.sadece anne sutu alıyor.ek gıdaya gecmedik henuz.ama ben arada elma suyu su yoğurt cok az miktarda(1 cay kaşığı ancak) vermiştim.alacakmı diye.ondanda olabilirmi acaba.kaka tahlili yaptırdık bişey cıkmadı.haftaya gastroontolojiyede goturecez.neden boyle oldu cok uzuluyorum oğlumun bu durumuna.gunde 1 yada 2 kez ancak yapabiliyor.yapamıyor yapamıyor.sonra ıkına ıkına icinde ne varsa bırakıyor.isalmi anlamadım.bundan sonra su bile vermem.ondanmı oldu.az diye verdiğim elma suyundanmı oldu bilmiyorum.napacağımı şaşırdım.)birde ozele doktora gotursem diyorum.bir akıl verin bana.