Bayağıdır gerek youtube'den, gerek forumdan sizleri takip etmekteyim. Uye olup aranıza katılmak icin bir sorun cıkması gerekiyormuş hic uzatmadan konuya gireyim.
Dun akşam wtfast adında bir programı bilgisayarımdan kaldırdım, (wtfast yabancı uyruklu online oyunların ping sorunun cozen bir ceşit uygulama ).
Sonrasında bilgisayar kendini yeniden başlattı ama actığımda ne virus programım ne gorev yoneticisi ne de denetim masası calışıyor.
Forumda biraz araştırma yaptım komut istemine bir takım şeyler yazıldığını gordum ben onu bile yonetici olarak acamıyorum, video cekip yada foto olarak atıyım dedim ne paint acılıyor, ne de program.
Sadece chrome acılıyor koşeden işlem merkezine baktım hicbir sorun algılamadı, acıp sistem geri yukleme yapıyım dedim yaklaşık 10 dk'dır fare imleci donup duruyor. Ayrıca arayuzdeki uygulamalar da acılmıyor muzik, resim vs.
Laptop kullanmaktayım casper 4200a, alalı 1 ay bile olmadı ve genel programlardan ayrı bir program yuklemedim. Cevap icin şimdiden teşekkurler.
Not:Wtfastı yabancı ve Turk forumlarda baktım hic kimse bu uygulamayı kaldırdıktan sonra boyle bir sorunla karşılaşmamış.