Calışıyodum bu arada işimi değiştirdim , aradan 1 yıla yakın zaman gecmişti kış ayları idi en azından yaz ayında aşılama veya tup bebek yaparım diye duşunuyordum ve işe gidip geliyorum . ilk once bağırsak haraketlerimi fark ettim sanki icimde bişeyler geziniyordu , goğuslerim hassaslaşmıştı acımaya başlamıştı . Birgun oyle yemeğinden donuşte arkadaşımla test aldık . Adetlerim cok duzenli olmadığından takip etmem zordu ve hemen lavaboya gittim testi yaptım . testlerde tek cizgiden hemen sonra adet gorursunuz ya en azından adet gorurum diye duşunerek yaptım. cift cizgi inanamıyorum cift cizgi arkadaşıma gosteriyorum yanlış anlamadım demi diye hayır hamilesin diyor bu nasıl bir duygu anlatılamıyorki . heman yakınlarda olan hastanede buluyorum kendimi . Dr. soruyor neyimiz şikayetiniz nedir var sikayet yok ama sanırım bebek var diyorum . test yaptım ama emin olmak istiyorum . ultrasona alıyor jeli suruyor ve ben o anda ne duşunduğumu hatırlamıyorum . bak kalp atışını goruyorum yani okadar gecmiş ki o kadar unutmuşumki bebek sahib olamadığımı kalp atışını duyunca kendimi tutamayıp ağlamaya başladığımda kendime geldim ve yaklaşık 6-8 haftalık dedi Dr.
İlk kızkardeşimi aradım o konuşma sırasında icimde cinsiyeti ile ilgili garip bir his oluştu yani buunda tarifi zor bir duygu . ve daha sonra cok guzel gecen 29-30 hafta hamilelik surem 6 haftası zaten gecmiş gitmiş ben farkında olmadan. Dr. kontrolleri , testler derken gecip giden haftalar
yemek yerken karnındaki duşunerek ona gore yemek yemek, yururken neye basacağını karnındakine gore ayarlamak , ona gore uyumak ona gore uyanmak , her boş anında karnında haraket etmesini beklemekle gecen guzel haftalar.
Ramazan bayramı arife gunu 19.Eylul 2009 bayram izinine ayrıldım bayram tatilinden hemen sonra ilk iş gunu yani 24.Eylul 2009 tarihinde hastaneye gidip doğum iznimi başlatmam lazım.
Bayram ziyaretleri , Bayram programları derken 2 gun gecti , 22.09.2009 3 . gun sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladım kahvaltımızı yapıyoruz karnımdan ufak adet sancısı gibi sancı ama daha tam 3 hafta var doğum sancısı değildir Braxton Hicks kasılmaları mı acaba yoksa uşuttum mu diye duşunuyorum biraz daha artıyor annemi arıyorum annem yok kızım erken gun sancısıdır o diyor. biraz daha otuyorum sonra duşa girmeye karar veriyorum. sıcak duşun altına giriyorum sancılar daha belirgin hal alıyor . eşime sesleniyorum hastaneye gitmemiz lazım diyorum eşim panik usutunu değiştirmeye calışırken kardeşini arıyor o odadan diğer odaya koşup duruyor. Bana bağırıyor cıksana hadi gidelim hastaneye cabuk .
Yola cıkıyoruz annemin evinin onundeyiz kızkardeşim pencerede bizde gelelim mi diye soruyor bende yok kontrol e gidiyorum geliriz hemen diyorum, annemi alıyoruz sadece , tekrar yola cıkıyoruz sancılarımın arası artıyor ama siddeti aynı yani fazla değil ve diyorum ki bu doğum sancısı ve o anda 1 gun once nişan ın geldiğini hatırlıyorum.
Nihayet hastanedeyiz, nobetci Dr. a cıkıyoruz kısa bir muayneden sonra Dr. sen nerdeydin bu saate kadar diyor 8 cm acılma var alalım seni hemen diyor.sanırım 2 kat yukarı cıkıyorum sedye ye yattığım an ben ağlamaya başlıyorum . Doğumhane ye giriyorum ve beklemeye başlıyorum hazırlıklar tamam dr. geliyor . 2 yada 3 defa dan sonra kızımın ilk beyaz ve buruşuk ayaklarını goruyorum , sonra yuzunu gosteriyorlar o an ne duşundum bu benim kızım benim canım ,
Odaya alınıyorum . bekliyorum kızımı ve yarım saat olmadan geliyor , Minik prensesim Hoşgeldin Hayatımıza (

Ve bazen duşunurum aklıma gelir hala iyiki Bayram tatili girmiş yoksa iş yerinden gitmek zorunda kalacaktım doğuma
Allahım tum isteyenlerin dualarının kabul olmasını ve bir an once hayırlısı ile bebek sahibi olmalarını diliyorum.