oğlum doğduktan hemen sonra boynunda beze vardı ve dr bı kac ay takıp etti sorun yok buyumuyor dedi.. bı sure sonra bıze sankı 2.de var gıbı geldı ama emın olamadık dru 6.ayda baktı ve buyumemıs sorun yok dedi yine..su anda 9 aylım oldu ve bı ıkı gundur boynundakı beze tekrar dıkkatımı cekmeye basladıki ben onları unutmustum bıle hatta 2 tane gıbı farkettim daha once dısradan 2.bellı olmuyordu..bugun banyodan sonra yağlarken baktım ve evet 2 taneler ozellıkle ağlarken bıseye uzanırken dahada belırgınlesıyorla..bıkac gune kontrolumuz var dra sorucam..nette ınceledım enfeksıyona bağlı olur falan dıyo ama hıc enfeksıyon atlatmadık zaten doğumla beraber vardı bezeler..daha once dr duruma gore ultrason cekeriz demişti ama ben buyumus olabılrlermı hıc farkında değilim..gozle gorunmeye basladılar ama oğlum zayıf ve uzun bı bebek olmaya basladı boynuda belırgınlestı oyuzden bezelerde belırgınlesmıs olabılırmı..neler dıyorum benyaa...aslında korktum..cunku tehlıkelıde olabılıyormus masallah sağlıklı neselı ve cok hareketlı bı oğlum var...bısey yoktur dımı..daha once buna benzer bı sorunu olan oldumu..lutfen cvp versın..