aynı durumu yaşayan var mı diye merak ettim. kızım 6,5 aylık 9 kilo (maşallah diyelim teyzeleri http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/444347-vay-basima-gelenler.html) Babamız da doktor ama uzman arkadaş ek besine gecmeyin, bobrekte protein yuklenmesi olur, anne sutune devam dedi. ben 5. ayı dolunca yoğurtla meyve suyuyla hafif hafif başlamıştım. oyle 1-2 kaşık, alışsın diye. sonra sabah kaşık ucuyla yumurta sarısı, azıcık peynir, pekmez, oğlen kendi yaptığım yoğurt (sade/meyveli), oğle sonu meyve suyu (elma, havuc, kayısı puresi), akşamda muhallebi denemiştim. tabi cok az miktarlarda veriyordum, tadını oğrensin diye. sadece birkac kez denediğim sebze corbasını sevmedi. ısrar etmedim ben de.
neyse işte, ben devam sutu icin danıştım dr.a, gerekli mi diye, bir de ek olarak verdiklerimi anlattım. o da ek gıdaya gerek yok şimdilik, ek gıda zarar verebilir, bobrekte protein yuklenmesi olur, boyu kilosu iyi, anne sutune devam dedi. (devam sutuyle ilgili de ocu değil korkmayın dedi
icim hic de rahat değil acıkcası. surekli kitap okur, ilgili programları takip ederim. 6 aydan sonra ek besine başlandığını ve tum detaylarını ezberlemiştim. ama şimdi dr. verme diyor. ben yine de oğlen cok az yoğurt, su, oğle sonu az meyve suyu veriyorum. yavrum biz yerken ağzımıza bakıyor, uzuluyorum.
buna benzer bir durum yaşayan oldu mu? (gizlice

) bir dr.a daha gitsem mi onu duşunuyorum.