Cocuk Hastalıkları Nazar:(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Nazar:(
-
01-10-2022, 09:03:58arkadaşlar bebeğim uyuyamıyor tam uyutuyorum beş dakika gecmeden on parmağınıda acarak yerinden sıcrıyor normalde cok neşeli hicbir sağlık problemi yok cok şukur ama uyku cok sıkıntı işin garip tarafı gecen memlekete gittik babannem oyle yerinden sıcrayınca okudu falan cocuk oyle bi rahat uyuduki uc gun boyunca uyanıyor emip bi iki saat ayakta kalıp beni hic uğraştırmadan uykuya dalıyodu geldik yine aynı duzen ben kendim Kuranı kerimden okumadık dua ayet bırakmadım nerdeyse nazara karşı sokmedi Efendimizin okuduğu duaları araştırdım onları okuyorum eşim okuyor yok olmuyo uyumuyor uyuyamadıkca hırcınlaşıyo ağlıyo kucaktan inmiyor ben babasının sevgi nazarı olduğunu duşunuyorum cunku uc gun boyunca babayı gormemişti cok rahat uyuyordu şimdi olmuyor ne yapıyorsak gun boyu bi bebek hic uyumazmı ya? ama kılıc kınını kesmezmiş kendi okuduklarımız bi turlu fayda etmiyor .nazar konusunda bilgisi olan varmı kendimzin yapması gerekenler ne ?cunku başka bir sebep yok uyumaması icin yardım lutfen