arkadaşlar cok kotuyum lutfen bana yorumlarınızı fikirlerinizi yazın cok ihtiyacım var ben 10 yıldır ilac kullanan bir obsesif kompulsif hastasıyım bu surec icinde cok bırakmaya calıştım ilacları ama olmadı yapamadım her seferinde baştan başladım stresten bebeğim olmadı tup bebekle cok şukur oldu hamileleiğim boyunca ilac icmedim cok zorlandım ama dayandım ama artık yapamıyorum sanırım 11 mayısta doğum yaptım 1 hafta sonra bebeğim hastaneye yattı emiyor zannettik halbuki almıyormuş cok kilo kaybetti şimdi de biberonla once sağdığım sutu sonra mamayı veriyorum bir iki gundur yavaş yavaş almya başladı memeyi ama cok zorla sadece 10 dakika emiyor sonra bırakıyor. ve ben hic iyi değilim kendimi cok kotu hissediyorum hicbişeyden zevk alamıyorum butun gun carpıntı mide bulantısı yanması uykususzluk soğuk soğuk terleme berbat durumdayım konuşmak gulmek istemiyorum bebeğimle de ilgilenenmiyorum annem ve kayınvalikdem var yanımda onlar bebeği alıp guler konuşurken sinir oluyorum sen de bebeğini al op sev diyorlar yapmaya calışıyorum ama oyle soylenince bile deli olyorum ozellikle kayınvalidem gitsin istiyorum kotu niyetli bir kadın değil ama herşey batıyor bana onlar olmasa da bebekle ilgilenecek gucum yok
lutfen şu sotularımı yanıtlayın bu durum ne zaman gececek????????????*
yavrum doğalı 20 gun oldu ama ben bir turlu zevk alamıyorum yavrumun anne sutune mi yoka anne şefkatine mi daha cok ihtiyacı var cunku ilaca başlarsam sut veremem ama belik biraz toparlanır ve yavrumla daha iyi ilgilenirim ne biliyim cıkmazdayım nolur yardım edin
Bebeğimle ilgilenemiyorum,cok huzursuzum.Anne sutu mu,anne şevkati mi daha gerekli?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğimle ilgilenemiyorum,cok huzursuzum.Anne sutu mu,anne şevkati mi daha gerekli?