mrblar,
bebişimiz bu aralar dunyaya gelcek inşallah.
butun ihtiyaclarını keyfle hevesle karşıladık sayılır.
en buyuk hediyesini de yuce rabbimden bekliyoruz kısmetiyle şansıyla hayırlı bir evlat olarak dunyaya getirsin diliyoruz cumlemizinki inşallah.
ailelere gelince
kendi anne tarafım kız kardeşlerim her gun arar canım cicim kuzum diye bebeği sorar sonra kendi dertlerini uzun uzun anlatır tak kapatırlar.ama ne yaşadığımız sureci merak ederler ne sıkıntımızı ne mutluluğumuzu paylaşırlar artık tlf acmak bile istemeyeceğim bir duruma gelirm.
neyse dun annem doğum icin memleketten geldi durumları cok iyidir
bir cumhuriyet altını almış bebişe.bir de
kız kardeşim bekar ve calışan biri tek masrafı yiyip icip gezmek.o da bebişe (bir tane) mama onluğu almış.
diğer kız kardeşim o da calışan biri evli o da bi tane tsort ve şort almış.
bi beklentim de yok aslında ama ne bileyim bazen forumlarda bakıyorum bazıları yazıyorki yiğenim olcak ne alsam diye sorular ya da yok yiğenime donence aldım yok arabasını aldım yok sut pompasıymış yani boyle araştırılmış duşunulmuş şeyler kendi cocuğu gibi duşunenler imreniyyorum valla..ben donence desem o ne ya derler okumuş cağdaş kişiler hem de.
yani bebeğimle ilgilenilmesi onunla ilgili en azından en yakınım olan kişilerin ilgilenmesi hoşuma giderdi.ama her şey cok yuzeysel.yapmacık gibi.
bilmiyorum ben mi abartıyorum acaba.
yani bu durum beni uzuyor paylaşmak istedim.hele mama onluğu cok ilginc.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerinizin doğum hediyeleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerinizin doğum hediyeleri