Oncelikle sayın moderatorlerden rica ediyorum konum taşınmasın. Cunku diğer bolume cok fazla bakan yok ve bu benim icin cidden cok buyuk bir dert
2,5 yaşında oğlum var annem bakıyor ama artık kreşe başlaması gerekiyor.
Sebebine gelince; Paylaşmayı bilmiyor, beni babasından kıskanıyor, babasının arabasını başkasının ellemesine bile tahammulu yok

Sinirli bir cocuk istediğini yapmadığında ağlayarak yaptırmaya calışıyor veya kafasını vuruyor(annem cok şımarttı).Verdiğim eylemleri yerine getiriyor oğlum ayakkabını yerine koyarmısın dediğimde goturuyor veya halıyı bozdun lutfen duzeltirmisin dediğimde duzeltiyor normalinde duzenli bir cocuk ama iş konuşmaya geldiğinde 12 kelime biliyor bu sebepten dolayıda gitmesini istiyorum. Gecen aylarda 1 gunluk kreş deneyimimiz oldu fakat durmamış annemle gitmişlerdi cocuklar yukarı cıkarken o cıkmak istememiş..
Sizlere belki onemsiz gelicek ama artık kreşe alışsın istiyorum 1 hafta ben kendim goturup getireceğim o surede alışırmı bilmiyorum alışmazsa ne yaparım onuda bilmiyorum

ama alışmasını diliyorum bir anane veya babaane vs nereye kadar ne oğretebilir kreşte verdikleri eğitimi maalesef veremezler.Sizler boyle zorlu yollardan gectinizmi cocuğunuzun ağladığı fakat sonunda alıştığı oldumu lutfen icimi biraz rahatlatın bilgi verin bana bu konuda inanın cok gucsuz hissediyorum kendimi sanki durmayacak gibime geliyor

(