Belki de ilk defa bu kadar kırmızı bişey giydim ve ilk defa bu kadar cok iltifat aldım eltimin duğununde giydim bu elbiseyi,1 yaşındaki oğluşuma da aynı kırmızıdan papyon ve damat kuşağı taktım.duğunde acık ara farkla biz cooook şıktık ana oğul elbisenin kumaşı taftadır, balık formunda bir elbisedir.38 bedendir.ışıkta daha da parlayan ve goreni mest eden bir rengi var.kumaşının altında kuyruk kısmının ve alt kısmının kabarık olması icin ekstra tullu kısmı var.hemen goğus altındaki taşlı kısmı (fotoğrafta belki o kadar değil ama ) salondaki duğunde ışıl ışıl parladı.kumaşı esnek olduğu icin 38 bedeni de zorlayan ben bile rahatlıkla giyebildim elbiseyi.omuzlarını biraz daha aşağıda da kullanabiliyorsunuz.on kısmını aynı renk iple tutturdum hic belli değil ama.goğus dekoltesi cok acılsın istemedim,bebekle bana eziyet olurdu. kargosu benden ozel kılıfında 250 tl duşunuyorum elbise icin.hem şık hem asil hem de gozalıcı olmak isteyenler kacırmasın derim.
2016 Şubat : indirim yapıcam isteyen olursa elden cıkarmak istiyorum.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.