merhaba, benim biri 6 altı yaşında bir oğlum ve 15 aylık ikiz bebeklerim var.nisan ayında ucretsiz iznim bitti ve işe başladım.cocuklarda kreşe tabi.kreşe başladıklarından beri ikizler surekli hastalanıp duruyolar,bi tanesi alıştı gibi ama diğeri surekli ağlayarak gidiyo.kreşteki oğretmenlerine soruyoruz orda nasıl diye hep iyi şeyler soyluyorlar.ama bir calışanı dediki benden duyduğunuzu soylemeyinde biri iyi oynuyo ama bu surekli ağlıyo dedi.şimdi ucretsiz izin iki yıla cıktı ya hoş paramızda yok ama kredi filan cekeriz heralde, acaba bi kac ay ucretsiz izin alsamda evde kendimmi baksam mesala ekime kadar.ondan sonra eylulde işyerimin kresi acılacak oraya vercem.abimizde oraya gidiyo ve acayip memnunum ordan.yoksa yıllık iznimden ara ara alarak bu donemi oylemi gecirsem.aslında evde kalmak istemiyorum .evde cok yoruluyorum.evde olunca eşimin davranışlarıda cok değişiyo.kendisinden ne zaman yardım istesem surekli olarak diyoki ben calışıyorum yorgunum sen yap diyo.ama bende 3 cocukla evde yatmıyorumki .onların bakımı evimin temizliği bide evde olunca misafir olarak gelen giden de bitmiyo cok yoruluyorum cok.şimdi en azından temizliği kadın yapıyo.sabahları bende herkesle birlikte giyinip suslenip evden cıkıyorum.eşimde yardım ediyo.yorulunca kıymetide oluyo.sen yoruldun diyo ver birinide ben tutuym diyo.ama cocuklarımı gorunce onları bırakıp işe gitmeye de dayanamıyorum.şimde bu durumda siz olsanız ne yapardınız:26: