Selamun aleykum cumleten,
İnternet kullanımımda indirme ile ilgili ya da indirme hızıyla ilgili sorun yok fakat yaklaşık 1,5 aydır Web'de gezinme konusunda buyuk sıkıntı yaşıyorum. Google'yi acacağım zaman '' www. google.com.tr.bekleniyor.. '' ya da '' bekleniyor.. '' yazıyor. Neticede Google, ya 7-10 saniye icerisinde acılıyor ya da hic acılmıyor.
İnternette gezindiğim sayfaların %30-40'ı da aynı şekilde acılmıyor. Bu sorun bazen duzeliyor, bazen geri bu hÂli alıyor. Genelde geceleri duzeliyor. Sıkıntıyı gidermek icin her yolu denedim ancak işe yaramadı. Ayrıca Youtube videolarını actığım zaman goruntuyu otomatik olarak 144p'e donuşturuyor. Virus taraması yaptım virus cıkmadı. TTNET'i aradım ama sorunun onlardan kaynaklanmadığını ve internetin cok sağlam calıştığını soylediler. Belki sorun benim bilgisayarımdadır duşuncesiyle başka bilgisayardan bağlandım internete. Ve aynı sorun oradada var. Google yine gec acılıyor. Sık sık da Google 502 That's an Error hatası veriyor. Sorunun neyden kaynaklandığını bir turlu bulamadım ve bu iş canımı sıkmaya başladı. Bu konuda bana yardımcı olursanız gercekten cok mutlu olurum. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
İnternet Hızında Aksama ve Takılma
Windows 80 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- İnternet Hızında Aksama ve Takılma