Arkadaslar bisey sorucam acaba benim gibi hergun bebegim farkli ne yesin diye dusunen varmi ? ben yurtdisindayim ve sizler gibi doktorumuza kontrol ettirip tavsiye almamiz gibi bi sansimiz yok o yuzden sizin gibi tecrubeli annelerden yardim istiyorum benim kizim 7 bucuk aylik oldu ve gunluk menusu soyle sabah 8 de kahvalti ( tuzsuzbeyaz peynir, 2 tane zeytin , pekmez, ve 2 gun arayla yumurta sarisi ve normal ekmek ici ve portakal veya elam suyu ile birlikte ) saat 10 da 180 ml devam sutu yatip uyandiktan 3 saat sonra tarhana corbasi 1 saat sonra meyve puresi ve 4 bucuk gibi devam sutu ve 6 bucuk 7 gibide sebze yemegi veriyorum bazen gec uyudugu zamanda yine sutunu verip yatiriorum cunki sut icmeden uyumuo bu arada saydiklarimin cogunu zorla veriorum yemekle hic arasi yok bu yuzden cok zorlaniyorum arkadaslar sizlere sorum suki sizce dogru bi menumu ? ve ayrica saat 6 bucuk 7 gibi yedirdigim sebze yemegnin yerine daha farkli vede lezzetli neler onerirsiniz?

Tsk ederim arkadaslar simdiden offf ne zormus annelik bide tecrubesiz olunca daha bi zor oluo