gunaydın bayanlar calışan bi bayanım ve 4 yaşında bi kızım var gecen sen 3 yaşında kreşe başladı sabahları uyanması sorun oluyordu cok ağlıyordu kendisi ananesinde kalmak istediğini soledi ama ben izmirde yaşıyorum annem bursada kurban bayramına gidince bıraktık ama cok ozledim oyle boyle değil kreşin 3 katı parayı yollara doktum hafta sonu dinlenememe yorgunlukta cabası şimdi tekrar kreşe başlattık ilk 2 gun gule oynaya gitti şimdi yine ağlayarak ayrılıyor seni ozluyorum diyo daha sonra okulu aradığımda siz gittikten sonra sustu hi sorunu yok diyo oğretmen hatta telefonda benimle cok neşeli konuşıyo akşam butun gun gormedim diye ev işi hic birşey yapmıyoruz onunla vakit geciriyoruz anlamadım ananene goturelim deyince olmaz sizi ozluyorum diyo biliyorum ağladığı icin bi gun okula gondermesem bidaha dahada beter olur ama icim sızlıyo pazertesi gunleri hele işkence 2 gun evde beraber olunca aynısı devam etsin istiyo vallahi ne yapacağımı bilemiyorum
benim yaşadıklarımı yaşayan varmı bana yardımcı olursanız cok memnun olurum şididen cooook teşekkurler:2::2::2::2::2::2:
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızıma bir sure anneannesi baktı.Şu anda kreşte.Kreşe gondermekte cok zorlanıyorum.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızıma bir sure anneannesi baktı.Şu anda kreşte.Kreşe gondermekte cok zorlanıyorum.