nerden nasıl anlatsam bilemiyorum ama burdaki annelerin bana yardım edeceğine inanıyorum ?
3 yaşında bir kız annesiyim ama cok asi bir kızım var ben seni sevmiyorum seni istemiyorum babaanneme gidicem seninle kalmak istemiyorum diyo bir anne olarak duyabileceğim en ağır sozleri duydum sabredeyim diyorum ama edemedim bi yerde dayanamıyıp bende ona bağırıyor git nereye gidersen git diyordum.
bu donemi cok inanılmaz kotu gecirdim ruh sağlığım tamamen bozulmuştu herkes aldırma diyordu ama calışa bir anneyim akşam eve gideyim kızımla vakit gecireyim diye can atarken kızım benimle birlikte olmak istemiyor bundan acı ne olabilr
bu durum suruyormu eskisi kadar değil belki ama halka aynı şekilde
korkusu hic yok yapmak istediğini muhakak yapıcak babası yada ben kızayım bie bizden daha cok bağırıyor karı koca kavgası halt etmiş yanında inanın cok aşırı derecede bağırıyor ama genede dediğini yapıyor
paylaşmayı bilmiyor guzel oynamayı bilmiyor birinin elinde ne varsa onu istiyor aynısından kendi elinde de olsa ille onun elindeki olucak bu huyu değişsin diye okula yazdırayım dedim iyimi etim kotumu bilemiyorum haftanın 3 gunu vereyim belki bişeyler oğrenir paylaşmayı bilr dedim bu hafta gitti ama iceri girmek istemiyor babaannesi goturuyor babaannesini asla bırakmak istemiyormuş beni de gotur diyormuş iceri girdikten sonra sorun yok ama
cok uzuluyorum arkadslar bildiğiniz gibi değil ruh halim bozuk kızımla cok iyi gecinmek isterken o beni istemiyor seni sevmiyorum diyor olsun annecim ben seni cok seviyorum diyorum ben senin kızın değilim olmak istemiyorum diyo
nasıl canım yanıyor şu yureğim nasıl acıyor bi bilseniz anlatamam yazan elim değil yureği olsa kan damlacıkları ile dolardı su sayfalar heralde
buyutuyorsun demeyin ne olur sadece anneyim kızımla olmak istiyorum