Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oğullarımı anaokuluna yazdırdım icim buruk
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oğullarımı anaokuluna yazdırdım icim buruk
-
01-10-2022, 08:36:52bugun 3 yaşındaki oğullarımı anaokuluna yazdırdım..icim oyle buruk kii.okul başladığında 3,5 yaşında olacaklar.kendimi suclu hissediyorum.5,5 aylık hamileyim ekimde doğum yapacam inşallah.burda ne komşum,ne arkadaşım ne ailem var o yuzden yavrularımı yarım gun okula gonderecem ucuyle birden ilgilenemeyeceğimi duşunduğum icin..ikizlerimi ihmal etmek zorunda kalacam, bebek anlamaz cunku..e azından oğlene kadar bebek uyuduğunda onların yemeklerini hazırlar gelince yedirir uyuturum dedim.bi de acıyorum evin icinde her gunu aynı gecen yavrularıma..biraz da cekingenler acılırlar dedim topluıma girerler,bişeyler oğrenirler...ne bileyim kızlar yaaa...yetersiz miyim ben diyorum kendi kendime şimdi,vicdanım rahat değil..onlar cok seviniyorlar okulu gorduler oyuncaklar,cocuk bahcesi filan gorunce bayıldılar tabi oraya..yanlış mı yaptım ben..iyi kotu hepsine bir mi bakmalıydım yoksa boyle mi yapmalıydım..ne dersinizz...bu arada madem oyle 3. cocuğu niye yaptın derseniz hic duşunmezken ve korunurken hamile kaldım ve o da benim canımın parcası olduğu icin kıyamadımm