Arkadaşım guzel bir bilgisayar topladı. Akşam Windows 8.1 Enterprise surumunu kurduk. Anakartın driverından başladık.

* Cd yi takıp yuklemeye gectiğimizde yanıt vermiyor dedi bekledik bekledik ağır ağır gecti sonra Loading... Lutfen bekleyin yazdı yarım sa. bekledik yok.3-4 kere denedik en son toplam da 45 dk yı bulmuştur. Uyumsuzluk var herhalde dedik kapadık . Sitesinden bulup indirdik win 8.1 icin cat cat kurdu gecti direk ( Cd nin icindeki install değildi siteden indirdiğimiz )

* Ekran kartına gecelim dedik. Catalystın son surumunu indirdik .Actık yukle dedik, Hızlı( Onerilen ) Custom yazan yere kadar geldi tak yanıt vermiyor dedi tekrar bekle bekle kitlendi kaldı.İcinden cıkan cdden yuklemeye calıştık.Aynı yere kadar geldi cevap vermiyor dedi kaldı. Sitelerden soruna baktık.Ekran kartının driverlerını komple kaldırın sonra elinizle INF dosyasını belirtin dediklerini gorduk. Denedik ekran kartının driverını aygıt yoneticinden kaldırdık.C:/AMD klasorundeki INF dosyasını elimizle girdik ilerle dedik surucu başarıyla calışıyor dedi sorun yokmuş gibi. Ekran kartının driverını kaldırıyoruz sanki kalkmıyor win 8.1 tekrar yeniden kuruyor.Kalksa bile catalystı kurmuyo Windows Basic bilmem ne var sorun yok diyor.
Catalystı aratıyorum. Buluyor Catalyst Visual bilmem ne cıkıyor ( win 8.1 kendi yuklemiş hangi versiyonu ne yukledi bilmiyorum ) basıyorum acılıyo yanıt vermiyor diyor kalıyor.

Şimdi arkadaşım bu bilgisayarı sadece oyun oynamak icin aldı. Bildiğiniz windows 8.1 de boyle uyumsuzluk sorunları var mı ? Varsa nasıl cozeriz her ekran kartını guncellediğimizde boyle sorunlar yaşar mıyız ?
Arkadaşımın topladığı bilgisayar https://www.technopat.net/forum/mas...-fx-8350-ve-r9-290-tri-x-sistem-toplandi.html