3 yaşında ki kızım beni sevmediğini cok net soyluyor...ne yapmalıyım

Kızlar kızım tam 3 yaşında, 11 aylıktan beri ananesi bakıyor cok nadir arada babannesi bakıyor...ama genelde ananede...sabah 7 bırakıp akşam 7 alıyordum...ama 2 senedir yaz aylarında izmir e gitmeye başladılar...izmirde yazlık var 3 ay kızım orda cok mutlu cok doğal buyuyor...denize giriyor,kumla oynuyor surekli oyun bisiklete biniyor anlayacağınız surekli dışarda bir uyumaya zorla iceri giriyor...e istanbulda hep evin icinde tv delisi olmuştu...yaklaşık 1 aydır orda 2 kere gittim hafta sonu babalar gununde babası gitti 2 gun kaldı...son gidip geldim...bana seni sevmiyorum diyor şimdi telefon da...benimle konuşmuyor...annem ne yaptıysa istemiyorum diyor...ne yapacağımı şaşırdım...
kesinlikle calışmalıyım, iş i bırakamam, kreş deseniz yaz gunu istemiyoruz eşim de bende maddi olarak şuan imkansız maddiyatı gectim izmir de cok keyfi yerinde...Beni neden sevmediğini soyluyor...cozum onerilerinizi yazarmısınız kafam durdu....
ben ona neler yapıyorum nasıl bağlıyım gunde 10 kere arıyorum, surekli hediyeler kitaplar alıyorum, yanına gidince sevgimi veriyorum...
neden boyle yapıyor... cok uzuluyorum ((