2013'un son aylarında yeni bir diz ustu bilgisayar aldım. Windows 8 işletim sistemi kuruluydu. Aradan birkac ay gectikten sonra 8.1 guncellemesi bildirimi aldım marketten. Her neyse guncelledim amma ve lakin bu sefer de market uygulamaları hatta bilgisayar ayarları bile acılmaz oldu. Sorunum diğer arkadaşlar gibi aynı. Metroya giriyorum, uygulamaya basıyorum ve sonra uygulama acılıyormuş gibi olup da acılmıyor, sol ust koşeye inzivaya cekiliyor.
Cozuldu Windows 8.1 market problemi
Windows 80 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Cozuldu Windows 8.1 market problemi
-
01-10-2022, 08:25:24Merhaba arkadaşlar.
2013'un son aylarında yeni bir diz ustu bilgisayar aldım. Windows 8 işletim sistemi kuruluydu. Aradan birkac ay gectikten sonra 8.1 guncellemesi bildirimi aldım marketten. Her neyse guncelledim amma ve lakin bu sefer de market uygulamaları hatta bilgisayar ayarları bile acılmaz oldu. Sorunum diğer arkadaşlar gibi aynı. Metroya giriyorum, uygulamaya basıyorum ve sonra uygulama acılıyormuş gibi olup da acılmıyor, sol ust koşeye inzivaya cekiliyor.Foruma goz goz attım fakat hicbir şekilde sorunumu halledemedim. Guvenlik duvarı, anti-virus, guncellemeler ... hicbirisi sorunumu cozmedi. Bilgisayarımı teknik servise goturmeyi duşunuyorum bu sebepten dolayı. Allah beni taş edeydi de o windows 8'imi windows 8.1'e guncellemeseydim. Şimdiden cok teşekkurlerimi sunuyorum.