Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oyun grubu icin arkadaş arıyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oyun grubu icin arkadaş arıyorum
-
01-10-2022, 08:21:4519 aylık bir bebeğim var. yaşıtlarıyla bir araya gelsin, sosyalleşmesi icin ilk adımları oluşsun, hayatında sadece yetişkinler olmasın diye haftada bir iki gun birkac saatliğine goturebileceğim bir oyun grubu aramaya başladım. ankara'nın bu kadar kısır olduğunu bilmiyordum, nereyi arasam oyun grubumuz yok diyordu. bir yerin deneme grubuna goturdum ama hem icim ısınmadı hem de pahalı idi. sonra oğlumu doktorunun kliniğine bağlı bir oyun grubu olduğunu oğrendim. doktora her giderken onunden gecmemize rağmen oranın oyun grubu katı olduğunu hic anlamamışım. doktorum zaten cok iyi biri -onu bulana kadar kac doktor değiştirdim saymam lazım- oyun grubu da iyidir diye duşunuyorum. en fazla 5 cocuk oluyor ve cocuk gelişim uzmanı iki oğretmen başlarında oluyormuş. (talebe gore 8 cocuk olursa 3 oğretmen duşuyor) oranın sorumlusu yine cocuk gelişim uzmanı nur hn da grupları surekli geziyormuş. şu anda yaz donemi olduğu icin hafta sonu gruplarına gelen yokmuş. calıştığım icin cmt gunu 10-12 saatleri arasında cocuklarını oyun grubuna goturmek isteyen grup arkadaşları arıyorum. ilgilenenler lutfen bana mesaj atsın. sevgiyle