benimde sorunum sut durumum.4 nisan 2011 de doğum yaptımbebeğim 4010 kg dunyaya geldi.bebeğim crp değeri cok yuksek olduğu icin 10 gun kuvede kaldı doğum yaptığımdada beni hic emmedi zaten rahatsızlığından dolayı emme refleksi yoktu.oğlum kuvezdeyken sutumu sağdım zamnala arttı sutum maşallah.10.gunde 100 cc cıkıyodu 2 goğsumden 2 saatte.oğlum kuveden cıkınca emzirmeye başladım ama hep az emdi.o zamnlar farkedemedim tabi.kuvezden 13 nisanda cıktık ama kuvezden cıkış kilomuz malesefr bilinmiyo.16 nisanda dr kontrole cağırdığında 4030 kgdi.21 nisanda gene kontrole cağırdı gittik 4100 gr olmuştu.az buldu ve 28 nisanda gene cağırdı.bu sefer 4290 gr cıktı.annesutunu devam ediyoduk bu arada mama hic vermedim 4 mayısta aylık kontrole ve aşıya gittikki bebeğim 4240gr cıktı.ve dr bunun uzerine bizi mamaya başlattı gene kilo almazsa hastalık habercisi olabişlir dedi.emzir yarım saat 1 saat sonra 90 cc mama ver dedi 1 aylık bebeğe.bende hastamı acaba diye korkarak verdim mamayı 11 mayısta bebeğim 380 gr aldı ve 4620 gr oldu.ve dr bana bu kadar fazla kg almışken bile mamayı 120 cıkar dedi.şok oldum.bende hemen dr değiştirdim belkide gec bile kalmıştım.tabi bu arada mamayı azalttım gunde 2 yada 3 kez veriyodum oda gunduzleri 1yada2 kez 60 cc gece 1 kez 90 cc.23 mayısta başka bi dr başladık orda kilomuz 5000 cıktı.dr ii dedi.pipisinin ucundaki tıkanıklık nedeniye 27 mayısta tekrar girmiştik dr bu sefer 5100 cıktı.2 hazirandada aşı icin gittiğimizde 5200 cıktı dr bu şekilde devam et dedi.bende oyle yaptım.ama 17 haziranda tatil oncesi konuşmak icin gittiğimizde bebeğim 15 gunde 5400 olmuştu.dr gene ii dedi ama ben gittim pompa kiraladım 2 yada 3 saatt sağdım bazen 60 bazen 50 bazen 40 cıktı.dr aradım gunde 4 kere 60 cc mama ver dedi.bende annesutunu sağdıktan veya emzirdikten sonra bazen 30 cc bazende 60 cc bazende 45 cc mama verdim her oğunde.4 temmuzda gittiğimizde 6080 olmuştu.20 gunde 600 gr almıştı hemen hemen.oğlum beni emiyodu emdikten sonra bi sağıyım dedim 3-4 damla anca cıktı bende demekki hepsini emiyo dedim ve pompanın suresi bitince geri goturdum zaten evde elektrikli pompam vardı.bu arada arkadaşıma dr onermiş bi ilac ona başladım motilium.onda cok işe yaramış banada tavsiye etti.bende başladım.3-4 gundur ilacı iciyorum bebeğimin yutkunmalarından sanki artış var gibiydi bende evdekiyle bi sağıyım dedim ama beceremedim 10 cc zor cıktım bi goğsumden ve boıraktım.emzirmeye başladım o sağdığım goğsumu oğlum uyku arasında olduğu icin 15 dk emdi ama 2-3 dk seriydi sonrası yudum yudum.şimdi bana bi tavsiyede bulunun lutfen mamayı azaltıp sutumu tekrar artırmak istiyorum.ne yapmalıyım yardımcı olun bana.mama vermesem ac kalıcak oğlum diye korkuyorum.ac olduğunda ağlayan biride değil bebeğim nasıl anlıcamki?yada dr dediği gibi 2 saate bir emzirip arada 4 kez 60 cc mamamı vermeliyim?tartırcak yerde bulamadımki bebeğimi cok merak ediyorum kilosunu 4 temmuzdan beri ne oldu acaba?

cok uzun oldu biliyorum ama lutfen bana yardımcı olun.