benim 27 aylık bir kızım var şukur yeme sorunu yok ama bazı sıkıntılarımız var
sorun 1:
5 aylıkken odasına ayırdığım kızım 1 yaşından beri benimle yatıyor eşimde oturma odasında..cunku sığamıyoruz...hikayeler anlatıyorum gece lambası yakıyorum ama 1 saat sonra ağlıyo gece uyku tatlı gelioo hemen yanıma alıyorum
sorun 2:
hala emzik emiyo...yani gunduz pek emmez ama asla onsuz uyuyamaz o yuzden bıraktırmayı denemedim bile ama az once nette araştırdım..2 yaşından sonra hala emen cocuklarda damak diş cene rahatsızlıklarının daha fazla gorulduğu soylenmiş...buda kafamı karıştırdı
sorun 3:
tuvalet eğitimi...bundan 3-4 ay once birgun kızım kendiliğinden bezimi cıkar tuvalete yapıcam dedi...o zaman klozet adaptoru aldık zaman zaman istediğinde oturrttuk kakasını yapıodu cişini pek değil..ama gripti hava soğuktu bende oğretmenim yaz tatili daha uygun zaman olur diye fazla ustunde durmadım bezini bağladım yine ..tatile gidip gelelim eğitime başlayalım dedim ama şimdi 2-3 gundur deniyorum cişini hemen kacırıyo..lazımlık almalıyım galiba....hevesi kactımı acaba..
sorun 4:
bu bir sorunmu sorumu siz karar verin..benim kzım evde olduğumuz gunlerde cok cizgi film izliyo...yani yemek uyku markete git gel dışında 4 tur kayu ,4 tur pepe. 1 poko bazen artur..birde cd den kayu istiyo..bazen bozuk diyorum bazen izletiyorum..ewet onlar cizgifilme dalınca bizim işlerimiz kolaylaşıyo ama bizimki fazlamı sizinkiler nasıl....
27 ay ve civarı cocuk anneleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 27 ay ve civarı cocuk anneleri