3 yaşında bi oğlum var 10 aylıkken goz dalmaları ismini seslenince bakmaması gibi davranışlarından oturu alanında cok iyi denebilecek doktorlara goturdum otizmden şuphelenmiştim.ilk dr. zamana bırakmamı soyledi diğeri risperdal ve depakin verdi uzunca bi muddet bu ilacları kullandım bunun yanında inanılmaz hareketli bir cocuk oldu ama diğer sorunlar ortadan kalktı konuşmaya başladı.yaklaşık 3 ay evvel dr.umuzun herkese aynı ilacı verdiğini duyup ilacları bıraktım.hareketliliği hic bitmiyor.bahceye cıktığımızda elimi bırakıp koşuyor hic durmadan.tehlikelerin farkında değil.soz dinlemiyor.durdurmak istediğimde kendini yerden yere atıyor.aslında cok iyi kalpli bir cocuk fakat anlık ofke nobetleri geciriyor.hic bir yere goturemiyorum.aranızda buna benzer problem yaşayan arkadaşlar var mı.?bu donemsel bi durum mu yoksa gercekten bir hastalık mı??aklımı kaybetmek uzereyim beylikduzu tarafında cocuk psikiyatrisi bulamadım internetten,bildiğiniz onereceğiniz bir yer var mı?şimdiden teşekkurler..