Merhaba 2 aydır aralıklarla oğretmeye calışıyorduk ama tam olarak başarılı olamamıştık.Bezi istemediği halde tuvalete de yapmıyor nereye denk gelirse cişini yapıyordu.Bende biraz sabırsız bir insanımdır.tatile gittik oralarda hic bağlamadım ama 2-3 defa tuvalete yaptı sadece diğerleri yere..
Donduklten sonrada baktım inatlaşıyor bağladım bezi.Bir ay beklemeye karar verdim.Uzerine duşmeyelim dedik.10 gundur bez bağlıyorduk.Son 3-4 gundur kesinlikle bez bağlatmamaya başladı.bende yere yapmasın diye inatla bezi bağladım ağladı istemedi zorla bağladım.Cunku artık wc eğitimine ara vermiştik..2 gun oncede en son ağlayarak bezi istemedi cok ağlayınca bende dayanamadım bağlamadım ve cişi geldiğinde 2 gundur koşarak tuvalete gidip yapıyor.Ben calışmaya başladım.Oğluma annem bakıyor.Dun hic altına yapmamış.Sabahta kakasını ve cişini yine tuvalete gidip yapmış.Sevinmek icin cokmu erken bilemiyorum ama inşallah boyle devam eder.Bez bağlatmamak icin cişini soylemeye başladı.Şu an cok mutluyum inşallah mutluluğum kısa surmez.Cocuklara belli olmuyor cunku.Memeden de 10 gun once ayrılmıştı.İlk gece cok ağladı meme diye ve bir anda unuttu.Şimdilik kimseye soylemiyoruz nazar değer diye birkac hafta gecsin bakalım..Burada paylaşmak istedim sadece.