2. aya kadar cok rahat bir hamilelikten sonra, bir gece aşırı kusma ile rahatsızlanmıştım. Hayatım zindana dondu diyebilirim. Şuan yazarken bile utanıyor ve kızıyorum kendime ama karnımda ki meleğimden vazgececek duruma gelmiştim. 6. aya kadar hastanelerde serumlarla ,ilaclarla gecti, dakikalar gecmek bilmiyordu. 6. aydan sonra yavaş yavaş kusmalarım azaldı ve bitti. Midemde ki sıkıntı gecmemişti ama hamileliğimin biraz daha keyfine varmıştım. Doğurana kadar da mide rahatsızlığım devam etti.
Artık 39. haftaya gelmiştik ve ben artık bebeğime biran once kavuşmak istiyordum ama gelmek bilmiyordu. Cok ta bunalmıştım artık son zamanlar. Sezeryan mı olsam diye kendimle cebelleşip duruyordum. 14 Temmuz da kontrolumuz vardı ve ben sezeryan gunu almak istiyordum o gun. O gece yatarken de dua etmiştim diğer geceler ettiğim gibi. Hakkım da hayırlısı neyse o olsun diye, normal ya da sezeryan doğum. Ve o gece saat 1.30 da bir ıslaklıkla uyandım, afedersiniz altıma yapıyorum sandım, doğuracağım hala aklıma gelmiyordu. Eşim de uyumuyordu, yanına geldim oturdum biraz. Once birşey soylemedim, karnım ağrıyor gibi bir ağrı vardı. Sonra anlattım suyum geldiğini , hemen hastaneye gitsek mi diye tartışırken nişanım da geldi ve hastane yolunu tuttuk. Gece saat 2.30 da hastaneydik. Bebeğim sabah kontrolunu beklememişti, doktor teyzesine sabah karnım da değil yanım da merhaba dedi

Oğlum 3.200 gr 48 cm buyunda dunyaya geldi.

Darısı isteyen herkesin başına inş.