İstanbul'da yaşıyoruz. Benim ve eşimin ailesi bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. İstanbul'da da pek arkadaşımız yok. Dolayısıyla pek sosyal bi ortamda yaşamıyor oğlum. Bu yaz İki ay kadar oğlumla ailemin yazlığında tatil yaptık. 15 aylık Oğlum okadar mutluydu ki bunu onun gozlerinden ve attığı gulucuklerden anlayabiliyordum. İştahsız bi cocuk ve uykuyu cok seven bi cocuk. Tatilden doneli bir hafta oldu oğlum gunde 4-5 oğun yerken şimdi zorla 3 oğun anca yediriyorum. Aralarda sadece su iciyor. Biberonla sut falan da icme gibi alışkanlığı yok. Bıraksam butun gun kurbağa gibi sadece su icecek. Gunde 2'şer saatten 2 kere uykuya yatardı şimdi sadece 1 kere uyutabiliyorum. Geceleri de sabaha kadar beni surekli uyandırıyor. Tatil de birlikte uyuyorduk ama evimize donunce oğlum tekrar kendi yatağında yatmaya başladı. İstanbul'da şehir dışında buyuk bi sitede oturuyoruz. Yani cocuk parkı falan bize epey uzakta, carşı pazar deseniz anca taksiyle ulaşabiliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Lutfen bana yardım edin. Cok caresizim...