ogun doktor kontrolum vardı sabah annem eşim ve ben kontrole gittik doktor muayene etti nts icin gonderdi beni, bende once bi lavaboya gideyim dedim. lavobada bide ne goreyim az biraz kan gelmiş(internetten hep okuyordum nişan gelebilir falan diye) aha dedim doğuracam sanırsam

hemen doktora koştum, soyledim oda şuan yapılacak bişey yok eve git sancın olunca gelirsin dedi.(bu arada ne sancı var ne ağrı) bizde annemle carşıya gittik. birde ağda işimi bekletiyordum doğuma yakın yapayım diye hemen kuafore koştum baştan aşağıya ağdamı yaptırdım sonra annemle biraz carşıda yuruduk, eve geldik.akşam oldu yemeğimizi yedik.akşam 20:00 civarıydı yavş yavaş ağrılar başladı adet olacağımız zaman olan ağrılar varya işte oyle.23:30 a kadar evdeydik ağrılar sıklaşmaya başladı bari bi gidelim dedik. hastaneye gittik ebe muayene etti ve yatıralım seni doğuracaksın dedi. ama orda acayip heyecanlandım acaba nasıl doğuracaktım

. sabaha karşı 4e kadar sancı cektim.annem eşim ve ben

onlarda benimle beraber sancı cekti tabi. ara ara ebe acıklığımı kontrol ediyordu ve 4 civarı doğumhaneye alalım seni artık dedi.eşim ve annem neredeyse doğumhaneye geleceklerdi hastane boştu rahattık. 1 saat icerde yoğun sancılarla beraber 5 civarı oğlum doğdu tam doğdu ezan okundu ezanla beraber geldi kuzum. ama icerde surekli allahım bana yardım et , biri bana yardım etsin diye soylendim durdum

herkese boyle guzel doğumlar nasip etsin allah şimdi cok cok iyiyim allaha şukur