Bebeğim doğduğundan itibaren meme uclarım yara. Ne denediysen duzelmedi…
3 aydır da aventin gogus kalkanıyla geziyorum ama faydasız… Bir iyi bir kotu…
Sutum bol bol… fakat emen bir bebeğim yok… Ozellikle 4. Ayından itibaren emmek bizim icin bir eziyet oldu… Hava yutuyor… Fışkırırca gelen sutu emebilmek icin belki de… Goğus buyuk ve sut dolu onu ic camaşırının icine sığdırabilmekte zor… Omuzlarım ağrıyor artık kambur olacağım… Spor yapamıyorum… Duş almak eziyet… Halılarım ustum başım hep ıslak Kızımın ki de oyle...Bir yere cıkamiyoruz Cunki her yer sut oluyor… emmek istemedi goğsunuzu kapatacaksınız o zamana kadar her yer sırılsıklammm… Zaten hep ilk sutu emiyor koyu sutu emzirebilmek icin ne taklalar atıyorummm..Psikolojik olarak cokuntu icine sokuyor bu durumlar beni… Aslında yazacak daha cok şey var cektiğim eziyeti anlatabilmek adına…
Ek gıdaya başladıktan sonra kızımı yavaş yavaş sutten kesmeyi duşunuyorum… İcim acıyor yapabilirmiyim diyorum... Bir yaşında zaten kesmem gerek işe başlayacağım eğer işe başlamadan kesmezsem yapamam ustum başım sut şeklinde dolaşırım ya da her koşe başında sut sağarım… Ağrısı eziyeti de cabası…
Fikirlerinize ihtiyacım var… cevap yazamayanlar onaylıyorlarsa beni beğen seceneğini tıklarlarsa sevinirim…
Bebeğim doğduğundan itibaren
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğim doğduğundan itibaren