Arkadaşlar sizlerin doğum hikayelerini duyunca bende yazmak istedim.
Benim kızım..
Hamile olduğumu oğrendiğimde cok sevinmiştik. Butun aile toplandık pastalar kutlamalar felan.Cok mutlu oldu herkes. Beni de dr. konusunda karar verme telaşı sarmıştı. Hangi dr. gitsem bir turlu karar veremiyordum. Sonra yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle onun dr.gittim. Calıştığı hastanede yapılacaktı testlerim. Kendisinin de ozel muayenehanesi vardı. Ben de oraya gidiyordum. Bebeğimizin ilk kalp atışlarını duyduğumuzda adeta havalarda uctuk. 3.ay da kızıma cok yakın bir yerde kist oluştu. 4. ayda daha da buyudu 5.ayda kuculdu ve kendiliğinden sondu 5.ay sonunda kordon dolanması oldu 6.ayda bir tane dana dolandı bebeğimizin boynuna 2 kere kordon dolanmıştı. 7.ayda kızımız bu ikisinden de kurtuldu.8.ayda beslenmedi ve 1 ay kilo almadı son hafta hastaneye yattım surekli kalp atışları dinleniyordu. Sonra bir sabah dr. hadi dedi gidiyoruz. Artık zamanı geldi. Ben cok korkuyorum dedim yanımda kimse yok. :18:Annem de o akşam gelecek yanıma bari telf. edeyim dedim tamam ama cok kısa olsun dedi tamam dedim annemi ve eşimi aradım ben doğuma gidiyorum diye sonra sandalyeye oturdum ameliyathaneye indim lavman yapıldı sonda takıldı yattım masaya Allah razı olsun anestezi uzmanından cok iyi şevkatli ve eli cok hafif bana spinal sezeryan olacağımı soyledi bende nasıl olur biz dr. la genel anestezi olacak diye konuşmuştuk desem de sağolsun anestezi uzmanı beni cok rahatlattı bu daha kolay ve daha sağlıklı dedi anladı cok heyecanlı olduğumu sanırım. En son saate baktığımı hatırlıyorum. Gozumu actığımda 10 dk. gecmişti. Uyuttunuz mu beni dedim anestezi uzmanına evet dedi gulumsedi elimi tuttu gecmiş olsun dedi yanımdaki hemşire de iyimisin diye sordu ben iyiyim bebeğim nasıl dedim cok iyi birazdan gelecek yanına dedi. Daha sonra odaya cıktım annemler herkes gelmişti. Ziyaret saati olmadığı icin sadece annem vardı odada hemen sarıldı optu beni. Bebeğimi getirmiycekler mi dedim. Sonra anem hemşireye soyledi getirdiler bebeğimi cok guzel bir duygu kucağımdaydı artık. Şukurler olsun Allaha tekrar tekrar.. O akşam ayağa kalktım Sabah da cıktık hastaneden. Hicbir zorluk ağrı yada acı hissetmedim. Ozel hastane olmamasına rağmen dr. konusunda ve anestezi uzmanı konusunda cok şanslıydım. Kimseenin kimseye bağırdığını da duymadım. 1 hafa yattım ama hemşire ve ozellikle hastabakıcılarından Allah razı olsun. İnşallah llahım isteyen herkesin kucağını sağlıklı yavrularıyla doldursun. Tum hamişlere de hayırlı doğumlar inşallah...