Meraba Arkadaşlar
Sizleri Mız Mız arkadaşımla birlikte cocuk gelişimi hakkında sizleri bilgilendirmek istedim evet anaokullarının coğunda boyle dramlar yaşıyoruz bende bir yardımcı oğretmen olarak bu konudaki hassasiyetimi dile getirmek istedim..
Calıştığım ozel okullarda yapılan ayırımcılık beni olduğundan fazla uzmuş, diğer bir ozel okulda ise cocuklara yapılan (bir nevi işkence olarak goruyorum) davranışlardan cok fazla rahatsız oldum hatta bir ornek vermek gerekirse okulun sahibi ile yaptığım diyaloğ orneği " cocuklar sozumu dinlemiyor ve faaliyetlerini yanlış yapmakta ısrar ediyorlar " kadının cevabı aynen şu cocuklara "oğretmenizi dinliceksiniz eğer dinlemeyen olursa yemek ve oyun oynamak yok bir koşede oturacaksınız " şok olmuştum amacıım cocuklarımı şikayet etmek değil bu duruma bi cozum bulmasıydı ve bir ornek daha, cocuk okula gelmek istemiyor muduremiz cocuğa takmış durumda resmen gelir gelmez kusuyor cocuk stresten ağlıyor yemek yemiyor kadının cocuğa tavrı ise "kolundan kavradı ve birdaha kusar ise akşama kadar hicbirşey vermeyeği " idi arkadaşlar bole işte yaşadıklarım cocuklarınız HERGUN okula giderken ağlıyorsa ani ziyaretler yapın eğer arada gitmek istemiyorsa annein yada babanın ozel bir eşyasını mesela cok sevdiğiniz bir tokanızı yada ne bilim herhangi bişi cocuğunuz o zaman kendisini guvende hissedecektir.Desteğinizi herzaman gosterin sık sık arayın okulunu EN ONEMLİSİ DİNLEYİN ONLARI CUNKU ONLAR YALANSIZ HERŞEYİ ANLATACAKLARDIR VE ne işiniz olursa olsun size birşey anlatırken bırakın ve onu dinleyerek onemsediğiniz gosterin
SİZE ONERİM DEVLET OKULLARINI TERCİH EDİN OZEL OKULDAN HİCBİR FARKI YOK(BAKIM ACISINDAN) SADECE DAHA COK FAALİYET VE SAYGI VAR ORADA DAHA COK SOSYAL OLACAKLARINDAN EMİNİM
TEŞEKKUR EDERİM OKUDUĞUNUZ İCİN UZUN OLDU AMA.....
cocuklari Olan Anneler Okuyun Lutfen ....
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- cocuklari Olan Anneler Okuyun Lutfen ....